Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

Kan man sikre sig nok mod hackning af websites?

Århus. Indrykket den 4. februar 2018 af Leif Randeris

Efter 7 gange hackning af vor website har vi nu fået sikret

denne på forhåbenlig kvaliceret vis, således hacning ikke igen ikke burde forekomme.

As you know ,watch enthusiasts will consent that a replica tudor watches ought to hold up against the test of your energy, in type and workmanship. The replica dior bag has significant reselling value along with its value do not ever depreciate much. This quickly ensures that the replica chopard watches rather than ticking every second, it will likely be shifting speedily in a series of great ticks. I am hoping this hermes replica handbags obtaining guide beneficial. Best of luck in the pursuit of an excellent replica watches uk .


Hackningen er foregået under, efter den af Jyllandsposten fremklaldte og såkaldte Mohammedkrise og efter Dansk Folkepartis Ungdoms morskab over Profeten Mohammed.

Indvandrerrådgivningen behøver ikke at vende kritikken mod sig selv, når ikke engang Indenrigsministeriet kan sikre sig mod hacning. Og de må da siges at have økonomiske midler nok til rådighed, det har vi bestemt ikke.

Vi har derimod sympatisører og venner, der heldigvis gerne stiller deres ekspertice til rådighed gratis. Derfor håber vi nu, at have sikret vor website mod hacning.

Vi beklager, hvis nogen føler sig stødt over de mærkværdige og ubehjælpsomme og racistiske antydninger hackeren har udgydt på vor website.

Vi skal i en gennem vor nyhedsmailservice af hackeren fremsendt mail give indsigt i, hvilken form hackningen og udgydelserne har haft:
"HACKING IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja kære Perkere og Muhammed elskede, det lader til at hackerne ikke vil lade os være.
De er nok sure over vi flippede sådan ud over de tegninger af muhammed. Men jeg forstår dem godt, de gjorde jo ikke andet end at tegne en tegning, også brænder vi deres huse ned, vi er nogle KLAMME LORTE MÆND.
Og lidt hack gør jo intet, det vil jeg da sige, bar vi nyder tilværelsen og får lidt SVINESTEG.

SVINESTEG
SVINESTEG
SVINESTEGSVINESTEG
SVINESTEG
SVINESTEGSVINESTEG
SVINESTEG
"


Vi ved ikke, om det er danskere eller indvandrere, der hacket vor website, men helt sikkert er det et menneske eller folk, der ikke har forstået vor virke. Et er, at vi har en mening om den her i landet førte politik om indvandrere og flygtninge, idet vi bestemt ikke er enige med det flertal, som i folketinget snart i et årti har strammet udlændinge- og sociallove, så meget, at indvandrere- og flygtninge på det nærmeste ikke er istand til at få besøg af deres ægtefæller, børn og familie fra hjemlande udenfor DK og EU. Vi er også unig i, at herboende borgere eller indvandere/flygtninge, måske endda er danske statsborgere. som p.g.a de vedtagne love må leve adskilte i årtier fra deres ægtefælle. En sådan holdning til vore medborgere, synes vi ikke er forkert, da vi hver dag i vore rådgivninger møder disse ulykkelige mennesker.

Et andet er, at  "hackeren" er uenig med os og forsøger på primitiv vis at skade os ved at ødelægge vor ejendom/vor website, samt vor virke.

Vi skal opfordre sådanne mennesker til at træde åbent frem med kritikken.

leif Randeris
kontorleder

 

 

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


Mailservice

Her kan du tilmelde dig vores mailservice.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper:

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

Indtast din email-adresse:NB! Hvis du allerede er tilmeldt denne service og ?nsker at framelde, kan dette g?res ved kun at indtaste din email-adresse.

            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk