Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

JAWOHL Herr Messerschmidt!

Århus. Indrykket den 30. januar 2018 af Leif Randeris

Flea markets, antique stores, omega replica auctions and online retailers all offer vintage windup watches, but you need to be sure you know what to look for before you make any decisions. If you are buying a vintage watch, it should have some wear, and a new looking watch is an instant red flag. You also need to be aware that replica horloges kopen servicing vintage watches is not cheap, so always ask the person selling the timepiece about the watch's history. Buying from a respected watch dealer is recommended, however, great deals can be found on websites and in smaller stores. Just be sure to do your homework before shopping, and know what a superior windup watch looks like.

MF-DF Morten Messerschmidts skriver den 30 marts om ”Muslimske familier bliver isoleret af respekt” , endvidere udtrykker han forsimplet, at muslimer er kendetegnende ved en rigid kultur, der aldrig kan blive en del af det danske samfund, og at det er dette forhold, og ikke de sociale, der har skabt problemer i Gellerup Parken.

Cheap replica watches UK replica watches uk replica Watches replica Tag Heuer watches

Der skal en stor og magtfuld mand til at fortælle mere end 320.000 muslimske medborgere dette.

Messerschmidts udtrykker også, at disse skal behandles særligt skånsomt, hvilket må være en underdrivelse eller uvidenhed om danske arbejdsmarkedsforhold, service-. og Udlændingelovene, hvor indvandrere på ingen måde behandles særligt skånsomt. Specielt vore Udlændingelove har gang på gang påkaldt international kritik.

Jeg tillader mig lige at gøre Messerschmidt opmærksom på, at indvandrerne er flere hundrede nationaliteter og absolut ikke ens i kultur og adfærd. Først og fremmest: Kultur er ikke en rygsæk man tager på ryggen, og som forbliver med det samme indhold, lige meget hvor man tager hen. Kultur er en størrelse, der hele tiden forandrer sig. At gå med slør kan være et kulturelt træk, men hvilken betydning dette slør får tillagt, er meget afhængigt af den kontekst man er i. Hvilket Morten Messerschmidt så tydeligt selv er med til at demonstrere.

Det lader til at han hader alt, der ikke kan forbindes med ”Morten Kochs idylliske Danmark” (som ellers er ondskabsfuld nok i selve plottet), og et slør bliver for ham et udtryk for, at man ikke vil være med i Morten Koch filmen. Dette bliver i hans øjne, et gyldigt bevis på, at man kæmper imod det Danske samfund. Således bliver sløret til et modstandsmoment, præcis fordi det bliver gjort til det. ¨

Det hele bunder i, at mennesker som Morten Messerschmidt og bl. a. hans parti, har besluttet, islam på intet tidspunkt kan forenes med Danmark og danske værdier. Der er dog efterhånden flere politikere med muslimsk baggrund på den politiske scene i Danmark, for bare at nævne en sfære blandt mange, hvor muslimer deltager på lige fod med alle os andre. Er de ikke rigtige muslimer? Eller skjuler de, at de egentlig bare går og venter på at omvende det politiske system i Danmark og indføre Shariah lovgivning? Jeg tror det næppe.

Everybody knows ,watch experts will acknowledge that your particular fake calibre de cartier diver watch need to withstand the test of time, in both fashion and quality. The replica celine has large reselling price and it is worth by no means depreciate a whole lot of. This temporarily means that the replica tudor watches uk rather then ticking each subsequent, it will likely be transferring immediately in some fine ticks. I really hope this buying guide valuable. Have a great time with your hunt for an excellent ulysse nardin replica watches .


OK, det er således ikke alle muslimer, der ikke er med på de danske spilleregler. Dette simple eksempel viser et andet billede end det Morten Messerschmidt fremmaner ved fx dette citat: ”Islam er ikke foreneligt med vores moderne verden. Der findes ikke et muslimsk samfund, hvor det er værd at leve som almindelig gennemsnitsborger. Alle samfund, hvor det muslimske befolkningsantal er for højt, går til i arbejdsløshed, ekstremisme, ungdomskriminalitet, håbløshed og vold”. Udover at være et af de mest ”kultur-racistiske” standpunkter jeg har stødt på, skærer dette citat mange millioner mennesker over en kam. Hvordan kan man tro at dette er muligt?

Jeg vil argumenterer for, at vi ikke kan tale om en muslimsk kultur, ligeså vel som der er milevidt fra mit egent forhold til kristendommen og til en indisk nonne på et ”Mother Teresa” kloster forhold til kristendommen. Kultur er forbundet med omgivelserne og sociale forhold, - det er ubestrideligt.

Morten Messerschmidt er farlig skjult i sin folketingshabit og retorik, fordi han i værste fald kan blive en selvopfyldende profeti. Ved at gøre muslimske minoriteter til syndebukke for modvilje mod det danske samfund, kan det blive en fælde, fordi det bliver svært for minoritetsgruppen, at komme ud af dette lys. Mange af de ting, som er vaner og traditioner for mange minoritetsgrupper, bliver af Messerschmidt og hans lige fortolket som, man ”ikke vil være med”, og på den måde kan en sådan retorik, være skyld i at modkulturer bliver skabt, fordi alt hvad man gør bliver gjort til udtryk for muslimsk fundamentalisme.

Og lige den sidste bemærkning: Gellerup Parken er ikke bare en ”kriminel ghetto”, som det fremgår af Morten Messerschmidt indlæg. Gellerup Parken er et livligt sted, og for mange er et trygt hjem. Jeg gad godt vide om Morten Messerschmidt nogensinde har været indenfor, og set de menneskelige og personlige sider af området og muslimernes hjem.

Det kunne også være værd at nævne, at ”Familiecenter Vest” i Århus i sin virksomhedsplan fra 2005 skriver, at når der er 100 børn og unge i området der har været indblandet i et kriminelt forhold, så betyder det, at 3900 børn har klaret det godt!

Læs også: http://www.altinget.dk/integration/printartikel.aspx?id=61421

 

 

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk