Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

�rhus Kommune anerkender religi�se indvandrerforeninger!

Århus. Indrykket den 12. januar 2018 af Leif Randeris

 

04.09.2007

Som det fremgår af et opråb fra DUF-Dansk Ungdoms Fællesråd idag, har Århus Kommune opgivet at fratage Somalisk Familieforening og Frihed og Broderskab, deres tilskud til deres mange aktiviteter.


Rådmand Flemming Knudsen blev presset hårdt af den borgerlige fløj i byrådet, fordi foreningerne også afholdt religiøse møder i lokalerne. På trods af den åbenlyse forskelsbehandling mellem religiøse danske og indvandrerforeninger, fastholdt Flemming Knudsen beslutningen.

Nu har han åbenbart ændret mening med et krav om, at hvis man sætter fællesskab, dialog og aktiv inddragelse højt på dagsordenen, er man replica orologi stadig er støtteberettiget. De berørte foreninger har intet besvær med dette, det har de altid gået ind for.

De reaktionære kræfter i byrådet og samfundet fik ikke denne gang held til at ødelægge indvandrernes foreninger og den integration, der foregår her.

Citeret fra DUF\' Nyhedsbrev:
Århus Kommune anerkender religiøse foreninger Religiøse foreninger i Århus mister alligevel ikke tilskud fra Århus Kommune. DUF er tilfreds med måden, sagen er endt på.

De religiøse foreningers kamp for at få tilskud på lige fod med andre foreninger i Århus Kommune har fundet en fredelig løsning efter mere end et halvt års diskussion.
Folkeoplysningsudvalget, der tildeler aktivitetsstøtte og lokale tilskud, besluttede på et møde i juni, at religiøse foreninger som sætter fællesskab, dialog og aktiv inddragelse højt på dagsordenen stadig er støtteberettiget.

ÅUF- Århus Ungdommens Fællesråd har i samarbejde med DUF kæmpet for lige rettigheder til foreninger i Århus, siden kommunen meddelte, at religiøse foreninger ikke længere ville få tilskud.

DUF er meget tilfreds med måden, sagen er endt på, idet ingen medlemmer af ÅUF mister deres støtte.

Af: Mie Schannong Hansen DUF - 09/04/2007

 

 

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk