Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

Godt Nyt�r - 2009 - m� blive bedre!

Århus. Indrykket den 15. marts 2019 af Leif Randeris

29.12.2008

Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid!

Således lyder første strofe i en kendt nytårssalme, som vil blive sunget i mange danske hjem, når vi skifter 2008 ud med 2009.

I andre hjem vil denne salme ikke blive sunget. Det kan da også lyde en smule sarkastisk, at vi www.handbagsdesigner.net hvert år hilser det nye velkommen,

men helst undgår menneskene, der følger med, vor etniske befolkning.

Der har i de seneste mange år gået strømme af nationalisme gennem det danske samfund. Og strømme har det med at være ukontrollerbare,

strømme af nationalisme som mange danske ikke vil vedkende sig, uanset om om de har stemt på det herskende flertal i vort land eller ej.

Nationalisme og mistro har det lige som vand, begge elementer kommer ind overalt. Det har medført, at fantasien om familien Danmark næsten daglig nu konfronteres med eksempler på en udlændingepolitik, der slet ikke harmonerer med rigtig mange danskeres opfattelse af sig selv og Danmark.

Indvandrerrådgivnngen og jeg har haft et godt år, mange goder vundne og spændende sager. Massevis at rådgivningssøgende - pr. e-mail, telefon og på vore kontorer i Århus, Aalborg og København, . Henvendelser fra hele Danmark.

I det kommende år 2009 bliver vi nødvendigvis nødt til at lægge driften noget om, da det bliver sværere og sværere, mere tidskrævende at fundraise.

Alt for mange af levebrøds- og såkaldte NGOerne hugger de ledige midler til sig, ikke fordi de gør sønderlig gavn, simpelhen volumesyge.

For Indvandrerrådgivningen vil det betyde, at vor åbningstid - officiel eller uofficiel - og øvrige servcie vl blive mere fastlåst og tidsbestemt.

Det er en simpel nødvendighed for at skaffe tid til fundraising og sagsbehandling. Desværre til skade for de mange tusinde indvandrere og danskere, der søger vor hjælp, vejledning og ekspertise.

Lef Randeris
Kontorleder

 

Usually, Europe produced watches tend buy replica Patek Philippe watches expensive as compared to these created in Japan. The main objective is the fact that, they are really durable meaning you perhaps can put on them forever on finish. Is it any shock that

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk