Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

Socialdemokratiet og SF har lagt ideologien paa hylden!

Århus. Indrykket den 12. januar 2018 af Leif Randeris


28.10.2014

Midter/Venstrefløjen vinder valget, men på Dansk Folkepartis præmisser. At holde fast i 24 års reglen og indføre modificerede pointsystemer er et tydeligt bevis på at midter/venstrefløjens to kommende regeringspartier er blevet populister.

Socialdemokratiet og SF har siden etableringen af deres samarbejde mod magten i dansk politik, indgået en aftale om ikke at ændre ved 24 års reglen eller tilknytningskravet. Efter Radikales og Enhedslistens udmelding om at ville afskaffe tilknytningskravet, 24 års reglen, pointsystemet, visse helt umenneskelige dele af praksis i udlændingeloven og nedlæggelse af integrationsministeriet, står Socialdemokratiet og SF i en krise. Ideologi eller populisme?

Er Helle og Villy blevet skizofrene?

Siden Anders Fogh satte sig på magten med Dansk Folkeparti som flertalsstøtte i en hel uhørt magt arrogance og demokratur, har det været en kendsgerning i dansk politik, at der ligger magt og stemmer i at diskriminere og forskelsbehandle de fremmede - indvandrerne.

Denne kendsgerning fattede Helle Thorning og Villy Søvndahl hurtigt og har siden bestræbt sig på at være lidt enten eller, idet de er bange for den danske befolkning - de rigtige danskere - vælgerne.

Det skizofrene ligger i, at de skal forholde sig både til de vælgere, som stemmer på dem af ideologiske grunde (hvis der stadig er nogle tilbage af dem), og samtidig vil de gerne bevare de stemmer, som hentes i en stram udlændingepolitik - selvom 24 års reglen, tilknytningskravet og mange dele af udlændingeloven er i uoverensstemmelse med menneskerettighedskonventionen og flere andre konventioner. Hvad gør man ikke for magt?

Set fra dette udgangspunkt - er det  ikke længere relevant at diskutere venstre mod højrefløj - men istedet at igangsætte en debat om menneskesyn og humanisme. S - SF\' påstande om solidaritet lyder orologi replica hult. Statsministerens påstande om fair og rimelig udlændingepolitik, udviser en politisk kynisme. Udlændingespørgsmålet må være udgangspunktet for enhver politisk debat (når ca. 10 % af befolkningen er indvandrere), for det er der vi definerer fællesskabet og menneskets rettigheder heri.

S-SF har længe været en del af højrefløjen i dansk politik. Lad os nu kalde en spade for en spade.

Leif Randeris
Kontorleder

 

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk