Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

Til alle de fremmedgjorte venstrefolk - kom hid!

Århus. Indrykket den 30. januar 2018 af leif randeris

 31.07.2015


Her i Indvandrerrådgivningen, mener vi ikke at det er nødvendigt at blande sig for meget i den danske indvandrerdebat.

 

Den har i de fleste år af Indvandrerrådgivningens 16 årige levetid, været komplet afsporet og ethvert forsøg på at ytre sig sagligt forsvinder i støjen fra de mange politikere, der ønsker at råbe højere og højere med skældsord om mennesker,tag heuer replica der ønsker at komme her til landet for at få forbedret deres ringe livssituation og måske livsfarligt liv i hjemlandet. Lad os kalde politikernes råben, hvad det er; populisme. Vi sympatiserer ikke på nogen med de partier, som ligger til højre for midten i dansk politik. Vi respekterer demokratiet og de spilleregler, som gør sig gældende, men når et parti, som venstre i en og samme ombæring forsøger at kalde sig selv for at ansvarligt parti, men samtidig har fundet ud af at Dansk Folkepartis indholdsløse fremmedfjendske populisme er godt for vælgertilslutningen, så føler vi os forpligtet til at sige noget.

 

I Indvandrerrådgivningen er vi ikke bange for at forholde os moralsk til en problemstilling. Og man bør forholde sig moralsk til, hvad der foregår i dansk politik. Nedlægningen af Irak Kommissionen, foreslåede ændringer i love til skade for indvandrere og flygtninge og nu Inger Støjbergs forslag om en massiv skræmmekampagne i internationale medier. Man skal jo ikke være videre intelligent for at gennemskue, at den type af kommunikation selvfølgelig har indflydelse på den måde, som man opfatter det danske folk på i andre lande rundt omkring i verden. Dette får betydning for danske virksomheders evne til at skabe samarbejde og tjene penge på eksport og på andre menneskers generelle opfattelse af, hvad vi er for et land. Sidstnævnte er selvfølgelig det vigtigste.

 

Det hænger simpelthen ikke sammen, at folkevalgte politikere sætter en dyd i at anvende et sprogbrug og en menneskelig tilgang, som sætter et så dårligt eksempel for yngre generationer, som er ved at finde deres ståsted i en verden, som forandrer sig så dramatisk i disse år. Der er mange ting, vi ikke ved om fremtiden, men noget ved vi, nemlig at det ikke kan betale sig at dyrke fremmedhad og et polariserende sprogbrug (Behøver vi at komme med eksempler?). Hvis man skulle være i tvivl, så er det sprogbrug som minister som Inger Støjbjerg anvender i udlændingedebatten unægteligt mistillidsvækkende og krænkende. Ikke bare ovefor andre mennesker, men også til fremtiden. Vi forstår, at Inger Støjbjerg er bange for fremtiden, måske ikke mindst Venstres fremtid, men behøver det at gå så vidt?

 

I Indvandrerrådgivningen kunne vi aldrig finde på at hjælpe Venstre med at udvikle deres egen politiske ideologi, men når det nu alligevel står så slemt til og ideerne fra deres politiske værksted virker så desperate så tidligt i deres regeringsperiode, så vil vi nu alligevel gerne give Venstre et råd.

 

Vi ved jo, at de i Venstre godt kan lide erhvervslivet og gerne vil skabe vækst og måske en mindre offentlig sektor. Fred være med det, når nu venstre ikke har mere fantasi til politik. Erhvervslivet er da også en hæderligt sag at kæmpe for. Dog kender vi ikke i Indvandrerrådgivningen til firmaer, som har haft held med at rekvirere kompetente nye ansatte ved at lave kampagner, hvor der står at folk fra et bestemt sted, med en bestemt baggrund ikke er velkomne - helt uafhængigt af kvalifikationer.

 

Derfor er vores råd til Venstre, at de skal fordybe sig i nogle af de tanker, der ligger bag blandt andet de danske højskoler, hvor personlig udvikling og det at kende sig selv har afgørende betydning for ens navigeren i tilværelsen.

 

For os at se i Indvandrerrådgivningen, at der slet ikke nogen tvivl om at Venstre kopierer Dansk Folkepartis tilgang til de fremmede for at høste stemmer. Skulle det vise sig at være et strategisk valg for Venstre, at tilslutte sig denne tilgang for at sikre sig stemmer, så mener vi det er fuldstændig afsporet og ude at trit med enhver form politiske udvikling, vi taler ikke om hæderlig politisk udvikling, det er for meget at forlange i dansk politik. Føler venstre sig forårsaget til at kopiere andre partiers politik, for på desperat vis at sikre sig den fremtidige regeringsførelse, så er man politisk og personligt afsporet og kan ikke se det fremtidige perspektiv for ens handlinger.

 

En sådan handling er kortsigtet og direkte dumt og kommer i sidste ende til at skade partiet venstre. Vi mener ikke, at vi i Indvandrerrådgivningen udelukkende repræsenterer venstrefløjen i dansk udlændingepolitik, når vi siger dette. Alle venstrefolk, der kan tilslutte sig dette er frit velkomne til at skrive til os i Indvandrerrådgivningen, og vi skal nok stå til rådighed med gratis vejledning og rådgivning til, hvordan man finder et nyt parti. Det er en gratis service, vi er villig til at give folk som er under pres og mangler et nyt sted at være. Velbekomme :) 

 

Leif randeris

Kontorleder

 

 

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk