Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

F�LLES ASYLPOLITIK I EU – JA TAK!

Århus. Indrykket den 16. januar 2018 af leif randeris

22.10.2015

Selv om statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har givet en garanti om, at det er op til os danskere at afgøre, om Danmark skal med i EUs fælles asylpolitik, tror han slet ikke på, at det nogensinde vil blive aktuelt, sådan formulerede han det i sin tale ved Folketingets åbning 2015, hvor han garanterede, at der vil komme en folkeafstemning, hvis et flertal i Folketinget på et tidspunkt vil med i EUs asyl- og udlændingepolitik.

Afstemning eller ej, så er realiterne en anden, idet der er en vedvarende folkevandring fra mellemøsten og Afrika på vej til og gennem EU.

Og det store spørgsmål er: Hvor meget ikkevestlig indvandring kan vi klare? Hvor mange breitling replica er der plads til i Danmark og EU?  Medens politikerne og medierne kryber uden om konkrete tal, vælter asylansøgere og migranter ind i EU. Alle EU-lande inklusiv Danmark undgår bevist at foretage aftalte registreringer ifølge Dubling aftalen og lader asylansøgere og migranter rejse videre til deres ønske EU land. Problemerne tordner sig op i Sverige, Tyskland, Grækenland og Italien.

EU er bygget på en vis form for solidaritet, som ikke kan ses i EU landenes adfærd i folkevandringen. Når Sverige og Tyskland også begynder at sætte hegn op og grænsebevogtning, hvad gør vi så i Danmark, når de næste 100.000 eller mere af asylansøgere og migranter stopper op og ansøger om asyl.

Det giver god mening med replicas breitling en fælles asylpolitik i EU, ingen EU land kan klare den vedvarende folkevandring alene.

Leif randeris

Kontorleder

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


Mailservice

Her kan du tilmelde dig vores mailservice.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper:

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

Indtast din email-adresse:NB! Hvis du allerede er tilmeldt denne service og ?nsker at framelde, kan dette g?res ved kun at indtaste din email-adresse.

            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk