Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

Skal vi have forskelsbehandling i udlaendingeomraadet fordi man er dansk statsborger!

Århus. Indrykket den 30. januar 2018 af leif randeris

03.05.2017

Det mener flere medier og foreninger!

Der er stor postyr i medierne, nu da aldrende udenlands danskere vender hjem til Danmark med deres etniske ægtefæller og børn,breitling replica og modtager afslag på familiesammenføring efter udlændingelove.

Disse danskere, der har været i udlandet i rigtig mange år - 20 -  30 år - vender hjem og forlanger særbehandling, fordi de er danske statsborgere

Disse danskere, der efter at have fået en god langvarig uddannelse, der rejste til udlandet med den dyre uddannelse, som det danske samfund har bekostet, og tilmed ikke har betalt skat i Danmark, forventer særbehandling. Hvad har de givet til det danske samfund – intet.

Særbehandling i udlændingelovgivningen er lig forskelsbehandling. Forskelsbehandling af vore indvandrere og flygtninge.

Avisen Politikken skriver ligefrem, at ”alle danskere bør have samme rettigheder, regeringen bør ikke gøre forskel på danskere.”  Politikken har misforstået lighedsbekrebet, der skal gælde for alle borgere i Danmark, uanset statsborgerskab.

Visse foreninger på udlændingeområdet er snæversynede, de anbefaler også forskelsbehandling. De skulle i stedet kæmpe for alle borgeres rettigheder  og imod forskelsbehandling, ikke deres egne medlemmers egoistiske ønsker. 

Der behøver ikke at være så stor postyr i medierne og visse foreninger om disse udenlands danskere. De har da den fordel, de kan læse dansk og forstå den danske udlændingelovgivning, de kan med deres gode formue indtjent på deres danske betalt uddannelse købe sig til hjælp gennem lovjunglen i den alt for stramme udlændingelovgivning.

Det kan de allerfleste af vore indvandrere og flygtninge ikke.

Leif randeris

Kontorleder

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk