Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Familiesammenføring

Den 15 maj 2012 kommer der der en revideret udlændingelov om familiesammenføring af voksne og børn. Få hjælp til ansøgning! Vi fortager familiesammenføringer mange gange om året. Få gratis info hos Indvandrerrådgivningen. LÆS MERE...

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

Nye strammere og diskriminerende aendringer paa vej om permanent opholdstilladelse!

Århus. Indrykket den 16. januar 2018 af leif randeris

 

Udlændinge- og Integrationsminister Minister Inger Støjberg har udsendt til høring lovforslag til skærpelse af reglerne om tidsubegrænset opholdstilladelse.

 

I al sin enkelthed er det en forsættelse af den politik, som et flertal i det danske Folketing har fulgt i mange år, at man hellere vil have indvandrere og flygtninge ud af Danmark, end ind.

 

Forslaget er skræmmende replica rolex og direkte diskriminerende.

 

I forvejen har politikerne indført en lovgivning om tidsubegrænset opholdstilladelse, der gør det meget svært for indvandrere og flygtninge at opnå tidsubegrænset opholdstilladelse, der vil give dem og deres eventuelle børn sikkerhed for ikke at blive “smidt” ud af Danmark.

 

Lovforslaget har også den konsekvens, at det vil blive meget sværere at fortage en familiesammenføring med disse foreslåede skærpelser af reglerne om tidsubegrænset opholdstilladelse.

 

Indvandrerrådgivningen kan anbefale lempelser, der vil forbedre livskvaliteten for vore medborgere, som erindvandrere og flygtninge i deres og vort Danmark.

 

Det er en grov skærpelse af Udlændingelovens paragrafer om tidsubegrænset opholdstilladelse, hvor der generelt tillægges et år til alle åremålsbetingelser, samt for betydelig karantæne for de få meget få indvandrere og flygtninge, der begår kriminalitet.  Der kan først opnås tidsubegrænset opholdstilladelse efter 8 år i Danmark, nu er det 6 år.

 

Det næste er vel, at fartbøder også skal give karantæne mod at modtage tidsubegrænset opholdstilladelse.

 

Indvandrerådgivningen tager afstand til de foreslåede ændringer, der er direkte en uværdig behandling af vore medborgere, der er flygtninge og indvandrere.

 

Med venlig hilsen

Leif randeris

Kontorleder


18.02.2017

 

Søg i artikler

Søger i titel og brødtekst.


RING TIL OS

Du kan få gratis vejledning, hvis du har et problem med en ansøgning, men det er ikke sagsbehandling.

V?lg mellem nedenst?ende artikeltyper

 Artikler fra IR
 Artikler fra pressen
 Nyhedsbrev
 Pressekommentarer

:            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk