Menu

In English

Countrywide counselling for foreigners in Denmark. Contact us... CLICK HERE

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Indvandrerrådgivningen. Hovedkontor.

Indvandrerrådgivningen er en landsdækkende rådgivning. Indvandrerrådgivningen er den største og ældste rådgivning i Danmark og Norden. Vi har eksisteret i 19 år. Vi rådgiver og har sager fra hele Danmark, Århus, Skagen, Aalborg, Viborg, Vejle, Skjern, Herning, Esbjerg,Aabenraa, Sønderborg, Odense, Korsør, Hillerød, Købehhavn, Bornholm m.fl. Indvandrerrådgivningen er en specialiseret rådgivning på udlændinge lovgivgivnings området, både i Dansk-, men også EU lovgivning. Vi har også helt almindelige sager på det sociale område. Der findes i andre EU lande muligheder for vejledning indenfor udlændingeområdet og EU rettigheder for borgerne, men der er ikke en decideret rådgivning med sagsbehandling, som i Indvandrerrådgivniingen.

Foreningen Indvandrerrådgivningen har nu kontor på Silkeborgvej 229-butikken 8230 Åbyhøj i Århus. Det er her, at det hele udspringer fra.

Indvandrerrådgivningen har en lang række special websites, da vi ønsker borgere har mulighed for selv at finde oplysninger. Indvandrerrådgivningen modtager ikke penge - søger ikke - fra den Danske stat eller kommuner, derfor er vi en rigtig NGO, hvad mange større NGO som os, ikke kan sige de er, da de mere eller mindre er afhængige at den Danske stats økonomiske velvilje. Indvandrerrådgivningen er også organiseret med et driftselskab. .

Indvandrerrådgivningen foretager gratis rådgivning/vejledning, men også sagsbehandling mod betaling, men til en fast pris. Vi tager også gratis sager, hvis de rette sociale betingelser er tilstede. Over 1/3 af vore sager er gratis. Vi modtager desuden dagligt mellem 20 til 50 telefonopkald, e-mail eller personlige henvendelser om vejledning. Disse er gratis.

Leif Randeris: Kontorleder

Er kontorleder i Indvandrerrådgivningen og har fungeret som sådan i ca. 19 år. Han er uddannet pædagog, har været institutionsleder og arbejdet som selvstændig erhvervsdrivende en del år bl.a. med layout og trykkevirksomhed. Han er endvidere arkitekt.

Pernille Meinert-IR-Rådgiver

Uddannet jurist med kandidat på Statskundskab i Århus Univeristet/VIA University College

Agier Khader - IR-Rådgiver

Uddannet i It og teknologi på erhvervsakademi

Line M.B. Jensen

Studerer Jura på Århus Univeriste/VIA University Colleget

Desuden er der ind imellem studerende i praktik, samt erhverspraktik. Er du interesseret, kan du henvende dig til Kontorleder Leif Randeris på tlf: +45 26223611.

CVR. nr 35849912 - Indvandrerrådgivningen er også organiseret sideløbende som en forening

Video

RING TIL OS !

og få gratis vejledning.

            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk