Menu

Visum-invitation

Skal du have inviteret din nærmeste familie til Danmark, så få hjælp fra os. LÆS MERE

Den svenske Model

Få vejledning om "familiesammenføring" via Den Svenske Model. Familiesammenføring efter EU-reglerne. Du kan hos Indvandrerrådgivningen få vejledning om pricippet til at komme til Sverige eller et andet EU-land og hjem igen til Danmark.
LÆS MERE

Rådgivning

Indvandrerrådgivningen har mange års erfaring med at tilbyde kompetent rådgivning inden for udlændingeområdet.Vi er den ældste og største rådgivning i Danmark og er startet for 19 år siden.

Vi har stor erfaring med at give rådgivning til indvandrere i Danmark og et dybt kendskab til såvel de etniske miljøer som de offentlige myndigheders procedurer og praksis.

Desuden tilbyder vi konsulentydelser til private og offentlige virksomheder, som på den ene eller anden måde har integrationsproblematikken inde på livet.

Vores enestående erfaring på området gør os i stand til effektivt at løse de problemer som kan opstå.

Du skal udfylde en fuldmagt hvis du skal have hjælp af os. Du kan dowlode en fuldmagt til højre på denne side

Indvandrerrådgivningenr er Danmarks ældste rådgivning etableret i 1999. Indvandrerrådgivningen er en forening - en NGO, men vi er en rådgivning med ansatte, der arbejder fuldtids hver dag. Se venligst vor http://indvandrerraadgivningen.dk/om_os.php?case=1 om vore uddannelser og den tegnede ansvarsforsikring.

Klik i menuen til venstre for at læse mere om de forskellige områder vi rådgiver om.

Fuldmagt

Her kan du få en fuldmagt, hvis du skal have hjælp af os som partsrepræsentant. DOWNLOAD HER

Links

Links til andre websider fra rådgivningen, men også andre relevante for problemløsninger. KLIK HER

RING TIL OS !

og få gratis vejledning.

            © 2005 | Silkeborgvej 229-butikke DK8230 Åbyhøj | Tlf. nr +45 88709898 | Mobil nr. +45 26223611 | postmaster@indvandrerraadgivningen.dk