Visum

VISUM


Du vil invitere din ven, kæreste, ægtefælle eller familie til Danmark på visa. Indvandrerrådgivningen yder dig vejledning og service om at invitere til Danmark og EU.

Du bør søge vejledning og hjælp, da det kan være kompliceret, at modtage et visum fra visse asylproducerende lande, se vor artikel her på vor webside om dette.

Du skal være i god tid med at invitere, da der i mange lande skal bestilles tid til indlevering af visum ansøgninger ved visa-centrene. Man kommer ikke ind på de danske ambassader, men det er ambassaden, der bevilger visa.

Den inviterede skal være forsikret med en speciel forsikring, der hedder en incoming insurancehelbredsforsikring til visa og skal gælde i hele EU. Den skal dække forsikringsområderne sygdomsomkostninger, hjemtransport ved død, privat ansvar ved person- og tingskade. Det er ikke en rejseforsikring.

Uden en incoming forsikring kan man ikke modtage et visum. Forsikringen bør købes i Danmark, da mange udenlandske forsikringer ikke vil refundere dine kontante udgifter, samt med en udenlandsk forsikring, skal du betale kontant overalt i sundhedssystemet i Danmark og EU.

Indvandrerrådgivningen sælger denne incoming insurance/forsikring med 33 % rabat i forhold til Goudas priser.