Visum

VISUM


Du vil invitere din ven, kæreste, ægtefælle eller familie til Danmark på visa. Indvandrerrådgivningen yder dig vejledning og service om at invitere til Danmark og EU.

Du bør søge vejledning og hjælp, da det kan være kompliceret, at modtage et visum fra visse asylproducerende lande, se vor artikel her på vor webside om dette.

Du skal være i god tid med at invitere, der kan inviteres 3 måneder før invitationsdatoen, da der i mange lande skal bestilles tid til indlevering af visum ansøgninger ved VFS Global visa-centrene. Man kommer ikke ind på de danske ambassader, men det er ambassaden, der bevilger visa.

Den inviterede skal være forsikret med en speciel forsikring EU har bestemt, der hedder en incoming insurance – helbredsforsikring til visa og skal gælde i hele EU. Den skal dække forsikringsområderne sygdomsomkostninger, hjemtransport ved død, privat ansvar ved person- og tingskade. Det er ikke en rejseforsikring. En rejseforiskring kan ikke bruges.

Uden en incoming forsikring kan man ikke modtage et visa. Forsikringen bør købes i Danmark, da mange udenlandske forsikringer ikke vil refundere dine kontante udgifter, samt med en udenlandsk forsikring, skal du betale kontant overalt i sundhedssystemet i Danmark og EU

Indvandrerrådgivningen sælger denne incoming insurance/forsikring med 33 % rabat i forhold til Goudas priser.

Du kan bestille en incoming insurance her på website https://visum-invitation.dk/forsikring-for-alle/incoming-insurance-forsikring-for-visa/ – du kan læse om, hvordan du inviterer på visa til Danmark og EU på vor website https://visum-invitation.dk/saadan-laves-visum-invitation/ og mange andre relevante tips og oplysninger.