INDVANDRERRÅDGIVNINGEN ÅBNER igen tirsdag den 14 april

Hvis nogen sad klistret til TV, for at modtage reelle oplysninger i statsminister Mette Frederiksens tale til os borgerne i Danmark i går mandag kl. 20,00, var det forgæves, på trods af de fleste mediers konklusion, at efter påske åbner daginstitutioner og skoler for 0. til 5. klasse, måske hvis vi borgere opfører os ordenlig resten af påsken.

En række tvangslukkede erhverv må indstille sig på fortsat at holde lukket. Sådan lød budskabet fra statsminister Mette Frederiksen

Og grænserne forbliver lukkede, foreløbig indtil den 10. maj.

Indvandrerrådgivningen åbner igen tirsdag den 14 april, ikke fordi der er det store tryk på telefoner og mails, men fordi vi skal i gang igen med at møde de rådgivningssøgende personligt. Hvis vi i øvrigt holder lukket til efter sommerferien, vil vi som rigtig mange erhvervsvirksomheder være nødt til forsat at være lukket, da der ingen indtægter vil være.

De forskellige virksomhedsordninger med økonomisk hjælp, vil være at sammenligne med musens konklusion, da den tissede i havet, lidt har også ret. Da der ikke vil være så mange tusindvis milliarder kroner i virksomhedsordninger i erstatning, vil en så lang nedlukning kun redde de få. En vits var, at statsminister Mette Frederiksen (S) mandag sagde, »Man skal slet ikke være egenrådig som statsminister. Og det er jeg ikke,«

Regeringen og kommunerne har tidligt varslet, at det bliver et andet velfærdssamfund, der kommer ud på den anden side af corona epidemien.

Der bliver simpelthen ikke råd til alle de velfærdsløfter, der blev afgivet under valget til Folketinget, har signalet været. Desuden vil der blive skåret ned i kommunerne på en lang række serviceområder og afskedigelser vil også forekomme i stort omfang.

Det blev afsendt på et tidligt tidspunkt i krisen. Det er kun blevet værre siden.

God påske og en bedre fremtid for alle, må vi håbe.

Leif Randeris

Udgivet i Artikler og tagget .