Indvandrerrådgivningen flytter og har sommerlukket i Juli!

Vi flytter til en mere central og synlig placering ved Viby torv, Stenkildevej 4-butikken, 8260 Viby. Det er en 92 m2 stor butik lige overfor Viby Centeret.

Vi har i 1½ år været i et kontorhotel WorkSpace, det har været en blandet fornøjelse. Ud af 40 kontorer er Indvandrerrådgivningen nok de eneste, der har mange borgere, der hele tiden kommer og besøger os. Vi har modtaget helt urimelige klager under Corona’en om vore besøgende, som ikke er rimelig begrundet. Måske af frygt for at blive smittet af en indvandrer. Ren fobi.

På WorkSpace website kan læses, at man har foretaget en gennemgribende ombygning. Ja ,det er rigtigt, al tidligere modtageplads ved receptionen er blevet inddraget til kontorudlejning, samtidig med, der ikke mere er betjening i receptionen. Det er det, der er problemet, vore – og vel også andre kontorers besøgende – kan ikke finde vej eller modtage den lovede hjælp i receptionen.

Det har været en meget dyr kontakt med WorkSpace, huslejen er meget høj for ikke særlig meget. Det er underligt, at man kan se på WorkSpace website, at man kan leje et kontor til 2.700 kr pr. måned. Der er vist ikke mange hundehuse eller kosteskabe i  WorkSpace.

Nu er Indvandrerådgivningen tilbage i egne lokaler og lyse lokaler, med egen møderum, køkken og toilet. Store vinduer. Centralt placeret på Viby Torv, masser af busforbindelser, letbanestation i nærheden, masser af gratis p-pladser, ringvej 2 lige om hjørnet, 500 meter til motorvej forbindelser, butikker i overflod, vi er i bybilledet i Viby.

Det vil være sidste gang vi flytter.

Velkommen efter 1.august 2021.

Leif Randeris
Kontorleder

Udgivet i Artikler og tagget .