A D V A R S E L om Familieretshuset!

Ansøgninger til Familieretshuset om tilladelse til at blive gift er en uansvarlig papirmølle, hvor man skal være mere end sikker på, at ansøgningen er udfyldt korrekt, samt at de udenlandske dokumenter er korrekt udformet og stemplet.

Hvis tingene ikke er i orden efter juristerne i Familieretshuset opfattelse, trækker en ansøgning om tilladelse til at blive gift ofte ud i måneder, langt ud over et VISA på 90 dage, hvorefter den kommende ægtefælles processuelle ophold under den ansøgte familiesammenføring ikke giver mulighed for at modtage en tilladelse til at blive gift i Danmark.

Hvis man kommer i denne problemstilling, er der ganske få muligheder tilbage, I kan tage til Sverige for at blive gift. Du kan læse om det her https://malmo.se/Service/Stod-och-omsorg/Familjefragor/Borgerlig-vigsel.html

Når du er under familiesammenføring og vil rejse ud af Danmark, skal du have en tilbagerejsetilladelse gennem politiet. Du skal benytte blanket TBT fra udlændingestyrelsen, samt medtage den kommende ægtefælles pas og kvitteringsskrivelsen for den ansøgte familiesammenføring.

Det er en tåbelig lovgivning og administration gennem Familieretshuset til skade for borgerne i Danmark.

 

Leif Randeris
Kontorleder

Udgivet i Artikler og tagget , .