Hvor er anstændigheden i politikken om indvandrere?

Regeringen og flertallet i Folketinget vil have rå og uciviliserede stramninger på udlændinge og flygtningeområdet.

På en måde, kan man være  målløs over regeringen og flertallet i Folketinget, da initiativerne  går over grænsen af fornuft, medmenneskelighed, nedgørelse og skræmme billeder.

Stramningerne på familiesammenføringsområdet vil ganske simpel forhindre alle med permanent opholdstilladelse i af få familiesammenføringer, samt en stor del af de, der er danske statsborgere, uanset om, de er “etniske” danskere. Der vil blive en masse debat når stramninger bliver gennemført og til sidst endda ”opstand”, når det først går op for borgerne og journalister, hvad det betyder for deres nabo.

Uden familiesammenføringer, vil vi komme til at mangle arbejdskraft til servicefagene og byggeriet, som ikke kan hentes i Polen eller andre EU lande. Det vil betyde en mangedobling af illegale arbejdskraft med de problemer, som arbejdsulykker, socialt og sundhedsmæssigt, der kendetegner en rigtig underklasse, der bliver groft underbetalt og er illegal.

Danmark har ikke i mange år givet arbejdstilladelser til almindeligt arbejde i servicefagene og byggeriet. Uanset om regeringen med nok så mange udspil på den såkaldte ghettoområde forsøger med psykisk- og social vold, vil det ikke kunne aktivere særlig meget arbejdskraft.

Derfor er der ikke brug for straf og tvang. Nej, der er brug for boligsocial indsats, forebyggelse og hjælp til at folk kan komme i uddannelse og arbejde.

Den såkaldte ghettoplan fra statsminister Lars Løkke og regeringen, er helt på afveje, man kan simpelthen ikke bare marginalisere og forskelsbehandle 28.000 tusinde familier, hvilket vel er lig med ca. 100.000 personer. Regeringen vil nu føre en meget gammeldags politik, der minder om fortiden, som USA i fortiden med raceadskillelse og Sydafrika med apartheid.

Diskussionen om hvem der er en byrde, og hvem der er en berigelse, er en uhyggelig tankegang, at bestemte samfundsgrupper er “byrde” og andre skulle være en “berigelse.” Man er nødt til at spørge: “Nytte – for hvem?” “Berigelse – for hvem?” “Byrde – for hvem?”

Vi ser unge og gamle top-politikere udtale sig med en total foragt overfor udlændinge og indvandrere, en total foragt for kendsgerninger og fakta – en stands-arrogance, der er særdeles usmagelig. Medierne gengiver i det store hele disse politikkeres udtalelser og forslag på udlændingeområdet uden kritik.

Udgivet i Artikler og tagget , .